Business Builder Challenge April 2016


De svenska distributörer som kvalificerar sig till Elite Honors Club i april 2016 och har registrerat flest direktsponsrade medlemmar (som betalt för en aktiveringsorder) i april 2016 kommer att vara med och tävla om följande priser:

Distributören med flest registrerade medlemmar kommer att vinna:

1. Ipad Mini och ett blogginlägg som månadens rekryterare, plus en VIP-middag på årets Europeiska Summit i Wien med GM och vinnarna från Finland och Norge. 

Distributören med näst flest registrerade medlemmar kommer att vinna:

2. Två (2) fribiljetter till årets Europeiska Summit i Wien i september 2016.

Distributören med tredje flest registrerade medlemmar kommer att vinna:

3. En (1) fribiljett till årets Europeiska Summit i Wien i september 2016.

Om du redan köpt en biljett till årets Summit kan du fortfarande delta i utmaningen och vid eventuell vinst kommer vi att återbetala dig.

För att delta är det lägsta antalet registrerade medlemmar (som betalt för en aktiveringsorder) i april 2016, tre (3). Så alla distributörer som är EHC-kvalificerade och registrerar/ sponsrar fler än två (2) nya medlemmar till SYNERGYs verksamhet kan delta och har chans att vinna dessa fina priser.

I händelse av ett oavgjort resultat vinner i första hand distributören med den högsta aktiveringsvolymen. Är det fortfarande inte avgjort räknas i andra hand datum för registrering och anmälan, samt vem som blev klar först.

Ingen ”backdating” är tillåten. Utmaningen gäller från 1 -30 april 2016. Lycka till!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us