IAM Cycling laddar upp inför säsongen 2016 med Synergy


En professionell cyklist kan aldrig träna för mycket. De tränar kontinuerligt för att underhålla och bygga både muskelmassa och uthållighet. Så lite som några veckor utan träning kan bli kostsamt i nästa lopp.

Det professionella schweiziska Synergy-sponsrade teamet IAM Cycling har börjat hitta fotfästet denna säsong och deras åkare står allt oftare på prispallen. Självfallet blir det några krascher, skador och misslyckanden längs vägen, men dessa elitidrottare fortsätter att satsa allt de har för att ge sig själva chansen att bli så bra som möjligt. Och många av dem förlitar sig på Synergys produkter för att nå dit.

Två av åkarna från IAM Cycling säger såhär om sin kärlek till cykelsporten och Synergys produkter:

 Dries Devenyns, Belgium

”Under tävlingarna förser vårt Team oss med några av Synergys produkter. För det mesta använder jag Phytolife och Mistify... de ge mig en bra känsla, speciellt i Phytolife. Den underlättar och upprätthåller en bra matsmältning. Vi måste äta otroligt mycket för att förse kroppen med tillräckligt med energi. Så det är lite som att fylla på olja i en bil skulle jag säga.

Det tuffaste för mig är långloppen som går över tre veckor. Det är svårt att återhämta sig mellan loppen. Tiden går fort och under tredje veckan kan man känna sig rejält trött och sliten. Framförallt är det viktigt att tanka på med massor av nyttig kvalitetsmat. Vitaminerna  och mineralerna i Mistfy hjälper mycket. Mat av hög kvalitet är avgörande för en idrottsman! Synergy erbjuder produkter av bra kvalitet, och jag råder alla att använda dem.”

David Tanner, Australia

"Det finns ett par saker som gör att jag älskar cykelsporten så mycket — träningen, racingen och lagandan, de vackra platser som vi får se och cykla igenom, och den ständiga strävan efter att bli bäst.

Cyklingen har sina upp- och nedgångar. Vissa dagar är riktigt jobbiga, med hemska väderförhållanden och tuffa klättringar. Andra kan vara ett nöje att cykla i. Oavsett, måste vi hålla oss friska och återhämta oss för att kunna fortsätta nästa dag. Jag känner att Synergys produkter underlättar detta oerhört mycket, framförallt med immunsystemet. Jag har ingen favorit bland Synergys produkter eftersom jag anser att de alla är bra och lika viktiga!

För alla professionella idrottare är näringskvaliten av yttersta vikt, inte bara för hälsan och återhämtningen, utan också för den sinnesfrid man får av att veta att produkterna är rena och säkra! Detta är anledningen till att vårt Team väljer att använda Synergys produkter."  

CONVERSATION

Instagram

Follow Us