Robert Suppan, ny Pearl Executive!


Vi gratulerar Robert Suppan från Österrike, Synergy Europas senaste Pearl Executive!

Efter 28 år som sotare älskar Robert fortfarande sitt yrke och lyckas kombinera det med ett framgångsrikt distributörskap hos Synergy. Hans berättelse är bevis på att Synergy passar alla livsstilar.

När han först upptäckte nätverksförsäljning fascinerades han av tanken på att i framtiden inte behöva ha ett vanligt jobb. Robert har varit med sedan den Österrikiska marknaden öppnades 2008 och trots att han aldrig tidigare sysslat med  nätverksmarknadsföring har hans ihärdiga arbete med sin Synergy-verksamhet nu lett honom till Pearl Executive.

Han bestämde sig för att bli Synergy-distributör mycket tack vare de snabba resultat han själv upplevt med V3-systemet. Robert är en stor förespråkare av Mistify. Robert kan personligen intyga vilken hälsofrämjande inverkan Synergys produkter har. Han har därför aldrig haft några som helst problem med att övertyga andra om den höga kvalitén i Synergys produkter och vilket fantastiskt företag Synergy är att arbeta för.

Hela Roberts ”team” består av hälsomedvetna människor som alla på ett eller annat sätt arbetat inom det medicinska området. De är alla är produktorienterade och fokuserade på att bidra till en positiv förändring inom globala hälsofrågor.

Tack vare Synergy har Roberts hälsa, hans familjs hälsa och familjens ekonomiska situation förbättrats avsevärt.

"Jag vill ge alla en chans att förbättra sin hälsa, och jag vill ha min familj tas om hand av; Det är arvet jag vill lämna efter mig", säger Robert.

För Robert är det bästa med att jobba för Synergy de samtal han får från kunder, som berättar för honom hur produkterna har hjälpt dem och förbättrat deras livskvalité. Om andras välmående är verksamhetens primära fokus, kommer resten av sig självt.  

CONVERSATION

Instagram

Follow Us