SYNERGY tillkännager Europeiskt huvudkontor!


Synergys Europeiska huvudkontor är nu officiellt öppet och fullt verksamt i World Trade Center Barcelona, Spanien. Detta är det första officiella Synergy-kontoret i Europa och vi är glada över att vara på plats för att bättre kunna stödja våra underbara distributörer.

SynergysEuropeiska HK kommer att bli platsen för många spännande utvecklingsprojekt som kommer stärka den framtida tillväxten. På plats kommer Europas vice försäljningschef Carmelo D'Anzi och Europas försäljning & marknadsföringssamordnare Nuno Carvalho, att finnas.

Carmelo välkomnade ledare från hela Europa att samlas på det nya kontoret, 8-9 april, för att uppmärksamma det historiska tillfället. Det var ett utmärkt tillfälle för att reflektera över de möjligheter som väntar Synergy inom en snar framtid.

Vi hoppas att öppnandet av detta Europeiska huvudkontor visar att Synergy WorldWide växer och att ledningsgruppen tar Synergy-Europas framtid på största allvar.

Vi välkomnar alla distributörer att besöka de nya lokalerna i Barcelona och att använda kontoret som en mötesplats för potentiella kunder eller distributörer för att utöka verksamheten och göra dessa nya lokaler till ett användbart verktyg.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us