Irländsk bodybuilder förlitar sig på energi från SYNERGY


Jimmy Rogers är en livslång idrottsutövare, men testade sin styrka på allvar först när han för många år sedan dagligen lyfte och bar tunga ölfat  i sitt arbete för Heineken. Ju  starkare han blev, desto mer nyfiken blev han på hur mycket hans kropp klarade av.

Jimmy har utövat bodybuilding i över 15 år och ställt upp i flertalet tävlingar. Hans kärlek till sporten syns tydligt i hans vardagliga aktiviteter, som återspeglar en hälsomedveten livsstil.  Han spenderar otaliga timmar i gymmet, lägger stor vikt vid sin kost och är otroligt noggrann med vilken näring han får i sig.

Jimmy och hans fru Louise driver en kosttillskottsbutik i Naas, Irland, där de är distributörer för en rad olika närings- och kosttillskott, bland annat SYNERGYs produkter. För ett år sedan började Jimmy använda SYNERGYs produkter och enligt honom har det varit en otrolig upplevelse.

”Jag älskar känslan jag får av SYNERGYs produkter”, säger Jimmy. ”Innan jag började använda produkterna tog jag mig igenom dagarna med viss trötthetskänsla”  

Sedan han börjat använda SYNERGYs produkter upplever han sina dagliga aktiviteter och rutiner enklare att genomföra och produkterna har hjälpt hans kropp att komma igång och hitta ett läge som underlättar hans aktiva livsstil både i och utanför gymmet.

Jimmy är inte främmande för hårt arbete, och att ständigt prestera på maximal nivå på gymmet kan vara påfrestande. För att få ut mesta möjliga av sitt träningspass använder många bodybuilders pre-workoutprodukter. Dessvärre är många av dessa produkter på lång sikt skadliga för din kropp. Flertalet av kosttillskott innehåller farliga eller mycket processade substanser, så Jimmy bestämde sig för att testa e9 som ett alternativ till de mer traditionella kosttillskotten . Sedan han började använda e9 har han känt en markant energiökning och har fortsatt använda e9 sedan dess.

Jimmys tuffa träningsprogram och hårda arbete har gett resultat genom åren, och några av hans otaliga prestationer inom bodybuilding innefattar bland annat;

  1. 1:a plats Irish Amateur Bodybuilding Organisation (IABO)
  2. 3:e plats Republic of Ireland Bodybuilding Federation 2012
  3. 3:e plats Mr. Ireland 2014
  4. 3:e plats Mr. Ireland 2015

Vi är stolta över att Jimmy är en del av SYNERGY och ser fram emot att se allt han kan uppnå i framtiden. Vi önskar honom all lycka med att utveckla sin SYNERGY-verksamhet.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us