Reflektioner kring invigningen av huvudkontoret i Barcelona


Under invigningseventet av Synergys europeiska huvudkontor i Barcelona var samtliga närvarande mäkta imponerade av den nya byggnaden och allt den representerar för Synergy Europas framtid.

Invigningen hade ett fullspäckat schema med möten, en guidad tur av de nya kontorslokalerna, och en underbar middag i Barcelonas hamn. För att se höjdpunkter från invigningen, klicka här för att komma till fotogalleriet.

Många av de ledare som deltog var ivriga att dela sina tankar om denna historiska händelse. Se vad de hade att säga:

MARTIN ØSTVANG
PEARL EXECUTIVE, NORWAY

"Det var fantastiskt att bli inbjuden till invigningen av det europeiska huvudkontoret i Barcelona. Detta var ett historiskt ögonblick. Det är alltid ett privilegium att få möta så positiva personer från företagssidan och ledare från andra marknader. Tillsammans tar vi Synergy till nästa nivå!"

FRANZ FRIESS
PEARL EXECUTIVE, AUSTRIA

"Jag blev så glad över att få en inbjudan till Barcelona för att få ta del av invigningen av det europeiska högkvarteret. Helgen var utöver förväntan. Allt var helt perfekt. Jag gillade mötet med alla stora ledare från Europa och USA, och jag älskade den positiva energin jag kände där. Huvudkontoret ligger i en fantastisk byggnad och jag var verkligen imponerad. Jag tror att detta bara  är början på en historisk framtid för Synergy Europa."

GIUSEPPE LUCIO
PEARL EXECUTIVE, ITALY

"Invigningen av Synergys europeiska huvudkontor var verkligen spännande, och jag är så tacksam för att jag fick vara en del av den. Jag kände starkt att Synergy inte bara är ett företag inom nätverksmarknadsföring, utan det företaget inom nätverksmarknadsföring.

Jag tog ett ögonblick under helgen för att bara andas i magin i vår drivkraft. Med alla våra högsta ledare närvarande, det var verkligen magiskt. Jag kände framgången i luften. Jag känner all denna energi och passion starkare än någonsin, och jag är säker på att med det här teamet och med ledare som Carmelo D'Anzi, kommer vi att nå toppen."

HEIDI BYRKJELAND
PEARL EXECUTIVE, SWEDEN

"Invigningen av vårt europeiska huvudkontor är en milstolpe i Synergys historia. Att få vara involverad som företrädare för Sverige och träffa alla de andra stora ledarna från hela Europa var en otroligt inspirerande upplevelse. Dessa event ger alltid en massa extra energi eftersom du får möjlighet att lära av bästa!

Att få träffa ledningen och höra deras planer för framtiden var så inspirerande att jag hade svårt att sova! Det är spännande att förstå hur Synergy Europa kommer att växa under de kommande fem åren. Jag vet att om jag vaknar varje morgon och verkligen anstränger mig för  att utveckla min SYNERGY-verksamhet, kommer jag att belönas, både vad gäller kundnöjdhet och framgång. Mina drömmar har förverkligats med Synergy och alla är välkomna ombord!”

BOSTJAN PILEJ
TEAM DIRECTOR, SLOVENIA

"Invigningen av Synergys europeiska högkvarter i Barcelona, en av de charmigaste städerna i världen, var fantastiskt. Alla kände vi att vi bevittnade något riktigt bra och viktig i vårt företags historia. Vi ser alla fram emot de stora saker som kommer hända i framtiden. Helgen gick utöver våra förväntningar, eftersom allt var så perfekt: möten med de största europeiska ledarna, att ha sådan underbar personal, det underbara kontoret och all den positiva energin. Vi är så tacksamma över att ha varit en del av den."

MAREK AMROSZ
TEAM DIRECTOR, POLAND

"Det var en härlig stämning när vi lyssnade till ordföranden Dan Norman, Vice VD’n Carmelo D'Anzi och många andra toppledare. Budskapen var fantastiska och mycket viktiga. De förklarade hur Synergy använder innovation och de senaste vetenskapliga upptäckterna för att skapa produkter som återställer hälsan genom rätt kost. Med så många spännande saker som händer i framtiden, är Synergy redo att ta itu med stora projekt, och med det nya europeiska huvudkontoret kommer vi att bättre kunna hjälpa enskilda marknader."


CONVERSATION

Instagram

Follow Us