GM-Meddelande: Framtiden är ljus!


Med våren och sommaren i antågande finns alla möjligheter för Era verksamheter att utvecklas och växa, och jag är stolt över att ha så hårt arbetande distributörer på den Skandinaviska marknaden. Ni  fortsätter sträva efter ständig förbättring, och jag inspireras av Ert engagemang.

Under 2016 kommer vi att få många utbildningsmöjligheter när framtida planer ska sättas i verket. Jag har haft förmånen att få ta del av diskussioner gällande SYNERGYs framtid, och jag kan försäkra Er om att stora, spännande saker väntar oss alla. Se till att närvara vid kommande företagsevent, särskilt Summit 2016, för att ta del av de stora förändringar som kommer att ske inom SYNERGY WorldWide de kommande åren.

Det är otroligt viktigt att vara engagerad i SYNERGYs events. Jag kan inte nog understryka detta. Det är därför jag har lagt så stor vikt vid våra blogg-kalendrar. Den globala blogg-kalender som nyligen introducerades är ett fantastiskt verktyg som varje distributör bör använda. Du kan inte bara hitta händelser från ditt eget land, utan också se alla event som händer i Europa. Du kan även skicka in dina egna event och dela med resten av SYNERGY-Europa. Tänk på att posta dina events i god tid. Att lämna in en eventbeskrivning bara några dagar innan planerat datum är inte speciellt effektiv marknadsföring.

För att börja skicka in events, klicka här >>>

Ni som är medlemmar i Elite Honors Club vet redan fördelarna med att ta tillvara på de möjligheter som presenterar sig. Jag har sett hur effektiv Elite Honors Club är när det kommer till att lära sig korrekta affärsmetoder. Alla distributörer kan göra skillnad i någon annan distributörs affärserfarenhet genom att lära dem att följa riktlinjerna inom Elite Honors. Utnyttja dessa möjligheter till att lära Er något nytt.  Hjälp Era gruppmedlemmar att nå sina mål genom Elite Honors och resultatet kommer att gynna Er alla.

Jag har haft möjlighet att träffa och arbeta med många av Er, och jag har blivit imponerad av den arbetsmoral som härrör från våra medarbetare här. Jag vill att var och en av Er ska vara den bästa versionen av Er själva, medans Ni fortsätter att arbeta hårt och utöka Era verksamheter. Jag vill göra allt jag kan för att hjälpa Er att lyckas och det är därför jag har organiserat regelbundna Bronze Camps, som fokuserar på motivation. Utan motivation kan det inte finnas någon verksamhet. Under dessa camps diskuterar vi också det korrekta sättet att skapa och presentera motiverande presentationer. Behovet av högt motiverade distributörer är stort, och jag hoppas att Ni kommer göra allt för att bli både självmotiverade och motiverande ledare.

Håll utkik efter vårt nydesignade startpaket i sommar. Nya distributörer kommer att få startpaketet när de börjar sin SYNERGY-verksamhet.  Om du är medlem sedan tidigare, men känner att du vill uppdaterada ditt startpaket, kommer de finnas tillgängliga att köpa.

Jag är stolt över att få arbeta så nära så många begåvade människor över hela Skandinavien. Jag har stora förhoppningar för vår framtid och ser fram emot att se våra ansträngningar bära frukt, samtidigt som vi fortsätter att växa som individer och som team.

Jag önskar Er alla en produktiv vår!

Benjamin Clarholm Anton
General Manager, Skandinavien.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us