Elite Honors Spotlights


Med Elite Honors-programmet i full gång har våra distributörer börjat bygga starkare affärsverksamheter genom definierade månadsmål.

Under mars månad kvalificerade sig 345 europeiska distributörer för Elite Honors. Det betyder att minst 345 nya distributörer registrerades och mer än 1000 kunder fastnade för Synergys produkter. Distributörer som kvalificerar sig för Elite Honors upptäcker att denna inkomstmodell är precis vad deras affärsverksamheter har saknat.

Stort grattis till alla Er som nått framgångar genom Elite Honors hittills! Här kommer några synpunkter från våra senaste Elite Honors-kvalificerade, och deras framgångar med det nya systemet.

Adrian och Sara Gregory
7x KVALIFICERADE, STORBRITANNIEN

Det var under 2014 som Adrian och Sara först blev kunder hos Synergy. Adrian är egenföretagare och driver sedan 16-år en grafisk designbyrå i södra England. Sara är sjuksköterska, utbildad vid Kungliga Flottan som för tillfället arbetar som chef inom sjukvårdsindustrin. I september 2015 tog Adrian och Sara beslutet att starta upp en Synergy-verksamhet efter att ha träffat och lyssnat till Dan Higginson och Paul Blads inspirerande framtidsvisioner vid Synergys Summit i Rom.

Nu är Adrian och Sara kvalificerade för Elite Honors för sjunde månaden i rad och de har bara positiva saker att säga om programmet.

”Konceptet med Elite Honors är genialiskt,” säger Adrian. ”Elite Honors är en enkel väg till framgång som alla med lite målmedvetenhet och vilja kan följa”.

För Adrian och Sara identifierade Synergy de viktigaste förutsättningarna för att bygga upp en solid verksamhet från månad till månad och motiverade och lyfte fram det för alla att se. Det som gör Elite Honors så speciellt är att det är så lättillgängligt för alla Synergys distributörer.

Paula Harju
6x KVALIFICERADE, FINLAND

Med en karriär inom kundservice har Paula Harju hjälpt andra större delen av sitt liv. Hon älskar att interagera med andra människor i hopp om att på något sätt kunna förbättra deras liv.

För cirka tre år sedan blev Paula lockad av funktionaliteten, kvalitén och tillförlitligheten i Synergys produkter. Nu är hon kvalificerad för Elite Honors för sjätte månaden i rad och tror fullt och fast på programmet och vad det har att erbjuda.

"Elite Honors är tillgänglig för alla eftersom villkoren är desamma för alla, och det tillåter distributörer att skapa en permanent tillväxt," säger hon.

Paula ser sitt Synergy-team som en professionell familj, och har blivit imponerad av de människor hon arbetar med.

"Vi har en grym laganda och en fantastisk up-line med Kati och Eric Gammals," säger hon. ”Det som känns mest givande är vetskapen om att vi hjälper många människor till ett bättre liv”.

Detta bättre liv som Paula talar om kommer från förståelsen om hur viktig den personliga utvecklingen är för den generella livskvalitén. Med hjälp av Synergy hoppas Paula kunna lämna ett bestående intryck som ger henne och de hon interagerar med chansen att förändra sina liv till det bättre med hjälp av de möjligheter som Synergy erbjuder.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us