Dela din resa mot Elite Honors med oss!

Teammedlemmar över hela världen tar i början av varje månad beslutet att jobba hårt för att kvalificera sig för Elite Honors. Vad är Elite Honors? Klicka här för att läsa mer.

Att kvalificera sig för Elite Honors är en otrolig prestation, och vi vill se dig arbeta mot ditt mål! Dela dina bilder med oss under din resa mot Elite Honors så belönar vi dig längs vägen.

Från och med fredagen den 2 oktober 2015 inleder vi en presentkampanj för #GoElite. Allt du behöver göra för att vinna priser är att publicera bilder på dig själv i ditt arbete med att bygga upp din Synergy-verksamhet mot Elite-nivån. Dela bilderna på Instagram, Facebook eller både och med hashtaggen #GoElite! Vi delar ut priserna slumpmässigt, så fortsätt kolla dina Facebook- och Instagram-konton för information om när du ska dela.

HUR DU VINNER:

  • Publicera en bild på dig själv när du bygger din Elite-verksamhet. Exempel: Ta en bild på dig själv när du håller i ett Synergy-möte, har på dig din Elite Honors-pin, delar en produkt med en vän eller förklarar Elite Honors-modellen för en kollega. Sådana saker! Bilden fungerar så länge den visar att du aktivt försöker uppnå din målsättning att kvalificera dig för Elite Honors.
  • I bildtexten anger du datumet då bilden togs. Vi vill se bilder som tagits nyligen.
  • Inkludera hashtaggarna #GoElite och #Synergyworldwide när du publicerar bilden. Om du inte hashtaggar bilderna kan vi inte hitta dem!
  • Bilderna kan publiceras både på Facebook och Instagram. Fördubbla dina vinstchanser genom att publicera bilderna både på Facebook och Instagram! Du hittar oss här:
    - Instagram: @synergyworldwide
    - Facebook: https://www.facebook.com/synergyworldwide

VAD DU KAN VINNA:

T-tröjor, jackor, väskor, almanackor, USB-minnen, vattenflaskor – det kommer att finnas många spännande priser att vinna! Alla de här priserna kan bli dina genom den enkla insatsen att du visar oss vad du gör för att kvalificera dig för Elite Honors.

Vi ser fram emot att dela dina äventyr på vägen mot Elite Honors. Den första presentdragningen kommer snart, så börja ta bilder nu!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us