Ett nytt liv med Synergy: Agnieszka Hercke


Om du inte har träffat Agnieszka Hercke på ett par år skulle du förmodligen inte känna igen henne om du såg henne idag. Hon ser yngre, hälsosammare och gladare ut. Hon har till och med en del muskler att visa upp. Viktigast av allt: Agnieszka mår bättre än någonsin.

Agnieszkas sponsor i Polen introducerade henne till Synergy WorldWide för ett år sedan. SLMsmart-utmaningarna har motiverat henne att satsa på en hälsosam livsstil med förbättrad kost, ett träningsprogram och produkter från Synergy WorldWide – bland annat SLMsmart, PhytoLife, ProArgi-9+ och e9. Hon säger att produkterna från Synergy WorldWide har gett henne styrkan att orka fortsätta med sin hälsosamma livsstil, en livsstil som har gjort henne starkare och ökat hennes självförtroende.

Den första SLMsmart-utmaningen i Polen startade i oktober 2014, precis efter lanseringen av SLMsmart i Europa. Agnieszka hade ungefär 15 kg att bli av med och var fast besluten om att förändra sitt liv. Under den första SLMsmart-utmaningen var hon inte särskilt motiverad att gå till gymmet. Hon har aldrig gillat att sporta och försökte nå sina mål genom att ändra sin kosthållning.

När den andra SLMsmart-utmaningen lanserades valde Agnieszka att inte delta, men hon fortsatte att leva hälsosamt och gick ner i vikt lite i taget. Då den tredje SLMsmart-utmaningen satte igång var hon redo att verkligen tävla och började träna nästan varje dag, bland annat med boxning, crossfit, spinning och krav maga. Agnieszka börjar aldrig ett träningspass utan att ta ProArgi-9+ först.

Trots att hon inte vann den tredje omgången av SLMsmart-utmaningen, så var Agnieszka inte alls besviken. Hon säger att det bästa priset var att nå sina målsättningar och gå ner i vikt. Nuförtiden håller hon huvudet högt tack vare sin nya styrka och sitt självförtroende.

”Synergys produkter har hjälpt mig att leva på ett hälsosamt sätt och har gett mig ett nytt liv”, säger Agnieszka. ”När jag upptäckte Synergy och valde att börja leva hälsosamt så var jag säker på att produkterna kunde hjälpa mig. Idag mår jag bättre än någonsin. Jag har massor av positiv energi. Och den bästa komplimangen fick jag från min man när han sa: ’Kan jag också använda de där produkterna?’”

Agnieszka tycker äntligen att hon ser bra ut och går ut mer nu när hennes utseende har förändrats. Hon gillar att shoppa igen och ibland lånar hon till och med kläder från sin dotter.

 ”Jag är ett levande exempel på att Synergys produkter är ett bra val för en hälsosam livsstil”, säger Agnieszka. ”Många människor jag träffat genom Synergy säger att jag är en produkt av produkterna.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us