Elite Honors i fokus


Programmet Elite Honors låter teammedlemmar över hela Europa lägga grunden till starkare verksamheter med hjälp av bestämda målsättningar varje månad.

Under september kvalificerade sig 330 teammedlemmar i Europa för Elite Honors. Det betyder att 330 nya distributörer registrerade sig och att fler än 1 000 nya kunder började använda Synergys produkter. Teammedlemmar som kvalificerar sig för Elite Honors har upptäckt att Elite Honors inkomstmodell är precis vad deras verksamheter behöver.

Grattis till alla er som hittills har nått framgångar med hjälp av Elite Honors!

Här följer ett par insikter om Elite Honors från de teammedlemmar som nyligen lyckats kvalificera sig:

Ingibjörg Zoëga, Bronze, Island
”Kampanjen Go Elite kan vara givande på många sätt, men den ger dig även en möjlighet att helt förändra dina affärsmetoder. Till en början var människorna jag pratade med inte intresserade av produkterna eller möjligheterna som jag presenterade. Jag insåg att jag var tvungen att ändra min egen attityd och mitt sätt att prata för att bli framgångsrik. När jag finjusterade mina metoder såg jag positiva resultat direkt. Jag fokuserade på nya kunder och på att hela tiden ha en positiv attityd. När man har rätt attityd blir allting så mycket enklare, och nu känner jag att jag förstår meningen bakom orden ’Live, Learn, Love and Leave a Legacy.’”


Salme Ala-Heikkilä och Reijo Ojanen, Team Director, Finland
”Hela vårt team har motiverats av programmet Elite Honors – det är verkligen kul att se! Den här metoden ger nya teammedlemmar chansen att tjäna mer direkt, samtidigt som de skapar långsiktiga möjligheter. Mitt team har arbetat tillsammans för att hjälpa individuella teammedlemmar att nå nästa pin-nivå och att uppfylla sina målsättningar för att nå ekonomisk frihet.”


Claudia Ziemke-Wald och Michael Wald, Team Elite, Tyskland
”För att vara framgångsrik inom nätverksmarknadsföring krävs långsiktigt tänkande och en stabil grund. Det handlar om att etablera starka, gedigna relationer istället för att försöka bygga upp någonting så snabbt som möjligt. Kampanjen Elite Honors ger teammedlemmar en snabb belöning för deras arbete, men det är också viktigt att tänka på att bygga en stabil och hållbar verksamhet. Genom att ta kontakt med kunder som letar efter produkter som de Synergy erbjuder, och genom att helt enkelt introducera företaget, har vi skapat en kundbas som består av nöjda och lojala kunder som hela tiden kommer tillbaka.”

Klicka här för att se vad som krävs för att kvalificera sig för Elite Honors.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us