Million Dollar Club: Stefan Patrik Kristofferson och Øistein Bekkvang

Stefan Patrik Kristofferson och Øistein Bekkvang är både affärspartner och vänner. De förstod tidigt att två hjärnor är bättre än en, vilket är anledningen till att de började bygga sitt Synergy-imperium tillsammans år 2009. Tre år senare hade de uppnått titeln Emerald Executive – och för tredje gången någonsin kunde titeln delas ut i Europa. De fortsatte att expandera sin verksamhet över hela Europa och nyligen nådde de en miljon dollar i omsättning, en otrolig milstolpe i deras karriär med Synergy.

”Jag träffade Patrik genom ett annat företag och jag var imponerad över hans arbetsmoral”, säger Øistein. ”När jag hörde talas om Synergy WorldWide berättade jag om det för Patrik, men initialt var han inte intresserad. Efter ungefär ett år insåg han äntligen företagets potential och värde.”

Øistein och Patriks personligheter komplementerar varandra, vilket innebär att de tillsammans är dubbelt så starka jämfört med om de arbetat på egen hand. Øisteins styrka ligger i arbetet bakom kulisserna. Han är logisk, har ett realistiskt perspektiv och en lugn personlighet. Han är en person som folk litar på instinktivt. Patrik är allra bäst på scen. Han vet hur man skapar entusiasm och hur man får människor att följa sina drömmar. Tillsammans har de skapat en verksamhet som hela tiden levererar och expanderar.

Teamets framgångar tog fart på riktigt år 2010 när Øistein och Patrik flög till USA för att träffa Synergy WorldWides företagsledning och framgångsrika teammedlemmar som Mark Comer (Double Presidential).

”När vi kom tillbaka från den resan förklarade jag för Øistein att jag tänkte satsa 100 % på den här verksamheten”, säger Patrik. ”Produkterna är gjorda för vanliga människor som vill må bättre. Ersättningspaketet var det bästa jag sett – mycket tack vare Mega-Match. Och även om det inte fanns så mycket försäljningsmaterial i Europa när vi startade vår verksamhet, så fick vi alltid det stöd vi behövde och alla gjorde allt för att hjälpa oss. Det är en av de största fördelarna med att starta en Synergy-verksamhet.”

Øistein och Patrik har lärt hundratals – om inte tusentals – människor att infria sina målsättningar. Deras organisation används som en förebild när europeiska ledare lär nya distributörer hur man driver en verksamhet varje dag. De har arbetat stenhårt genom åren. De har rest mycket och utbildat många människor i Synergys värdefulla produkter och möjligheter. Det har inte alltid varit lätt, men de skulle inte byta sin tid med Synergy för någonting i världen. De har uppnått ekonomisk frihet, de har rest runt i världen och de har lärt känna många nya vänner.

”Om du vill förändra ditt liv, om du vill bli någon du aldrig varit tidigare, då är det här möjligheten som kan göra dig till den personen”, säger Patrik. ”Du arbetar när och där du vill arbeta, tillsammans med människor som du tycker om att arbeta med. Du styr själv över ditt liv. Jag kallar det för Synergys livsstil.”

Øistein och Patrik är särskilt tacksamma för sin sponsor Martin Østvang samt hela deras team. Teamet har outtröttligt ägnat sig åt Synergy WorldWide och ligger bakom avancemanget till Million Dollar Club.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us