Nya presentationsverktyg ute nu!

Synergy har skapat nya försäljningsverktyg som du kan använda för att skapa dynamiska och lockande presentationer på ett enkelt sätt. Utöka din verksamhet och dela Synergys produkter och möjligheter på ett enkelt sätt med presentationen Synergy – en första titt och presentationsbladet.


Presentationen Synergy – en första titt

En Synergy-presentation med färgstarka bilder i modern stil som ger dig möjligheten att berätta om Synergy på ett effektivt sätt. Att ofta berätta om Synergy WorldWide är ett sätt för dig att bygga ut din verksamhet, och nu har du ett verktyg som hjälper dig med presentationer för både individuella möten och större grupper.

HÄMTA PRESENTATIONEN
HÄMTA EXEMPEL PÅ ETT MANUS

I den här presentationen hittar du väldigt lite text. Det är istället bilderna som leder presentatören, vilket får publiken att fokusera på vad presentatören säger. Är du lite nervös över att använda bilder som har lite text? Oroa dig inte! Vi har skapat ett exempel på ett manus som du kan studera och använda. Du kan hämta manuset som en PDF, men det finns även i anteckningsfältet i presentationsfilen. Det är inte tänkt att presentatörer ska memorera manuset eller följa varje ord. Manuset är bara ett exempel och ett verktyg som du kan använda för att öva. Nyckeln till framgång är att öva – det gäller alla presentationer.

Med hjälp av de här bilderna kan en väl förberedd presentatör hjälpa andra att upptäcka Synergys vision och möjligheter. Du presenterar företagets vetenskapliga grund och hur våra högkvalitativa kosttillskott utvecklas. Du presenterar Synergys oslagbara produkter och ger en översikt av Synergys lukrativa ersättningspaket. Är Synergy WorldWide precis vad din publik har letat efter? Den frågan kommer du att kunna svara på i slutet av presentationen.

Synergys presentationsblad

Dela Synergys innovativa affärsmöjligheter med den här visuella guiden, och inled ett samtal om hur Synergy kan förändra liv. Det här bladet visar hur enkelt det är att arbeta med Synergy på flera olika nivåer, oavsett om din publik vill arbeta med Synergy på heltid eller helt enkelt bara dryga ut sina nuvarande inkomster.

HÄMTA NU


CONVERSATION

Instagram

Follow Us