Tips från grundarna av Elite Honors: Gör det så enkelt som möjligt

Innan vi lanserade inkomstmodellen Elite Honors i september 2015 bad Synergys chefer sina allra främsta ledare att kvalificera sig för Elite Honors. Dussintals antog utmaningen. De som registrerade rätt CV-mängder för kunder och distributörer blev grundare för Elite Honors och dessa grundare sponsrar nu teammedlemmar som kvalificerar sig för Elite Honors. 

Eftersom grundarna anser att Elite Honors är rätt väg mot både långsiktiga och kortsiktiga inkomster vill de dela sina bästa tips med dig! KLICKA HÄR för mer information om Elite Honors.

Glenn Skamsar, en av Elite Honors grundare och Team Director från Norge, har lagt märke till att Elite Honors innebär att personer både inom och utanför hans team sätter upp målsättningar på ett självsäkert sätt. De tre viktigaste aspekterna av att bygga upp en verksamhet är att värva hängivna kunder och ambitiösa distributörer och sedan duplicera dessa ansträngningar. Elite Honors möjliggör precis det. Det är nätverksmarknadsföring i sin renaste form.

Glenn anser att det är smart att sammanfatta Synergys ersättningspaket och produktsortiment på enklast möjliga sätt. Han vet vad som är bäst med Synergy och fokuserar på att presentera dessa punkter när han pratar med potentiella kunder och distributörer. Det är viktigt att förenkla informationen eftersom personen som lyssnar måste kunna ta den till sig och även kunna dela den med andra.

”Jag förklarar vad Synergy erbjuder i tre meningar: Du kommer att tjäna pengar på alla produkter du köper och alla produkter som dina kunder köper med hjälp av Elite-rabatten”, säger Glenn. ”Du kommer att få en månatlig provision genom att lägga till nya distributörer till din verksamhet. Alla grundläggande provisioner som dina distributörer får, kommer att matchas och betalas ut till dig via Mega-Match, som är en del av Synergys ersättningspaket.”

Även om Glenn skulle kunna ge mer information om Synergy så väljer han att dela den senare. Det är bäst att inte överbelasta en potentiell ny kund med massor av information. Glenn förklarar ofta Synergys ersättningspaket genom en liknelse mellan en försäljningschef och hans/hennes säljare.

Försäljningschefen tjänar en dollar för varje dollar som hans säljare säljer. Detta uppmuntrar chefen att stötta sina säljare. Synergy fungerar på samma sätt, förutom att du inte behöver oroa dig över att en talangfull säljare ska ta ditt jobb eftersom det nästan aldrig förekommer någon avundsjuka mellan teammedlemmar.

Alla europeiska team presenterar Synergys produkter ur olika vinklar. Glenns team väljer att förenkla sitt budskap genom att fokusera på tre hälsoområden: blodcirkulation, immunsystem och pH-balans. När han pratar om ProArgi-9+ visar han att produkten ingår i boken Physician’s Desk Reference, vilket alltid är ett bra försäljningsargument.

”Enkla budskap och ett enkelt system med Elite Honors skapar en hälsosam och växande verksamhet där alla arbetar och många liv förändras”, säger Glenn. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us