Efterfrågan på protein och måltidsersättningar ökar

Protein har blivit en av de mest efterfrågade ingredienserna bland hälsomedvetna konsumenter. Enligt Euromonitor ökade försäljningen av protein-baserade produkter med 59,3 % mellan 2009 och 2014. Utöver detta är måltidsersättningar vår tids mest populära produkt för vikthantering! Eftersom människor idag är medvetna om sin hälsa och i allt större utsträckning investerar i att hålla sig i form, lär dessa trender hålla i sig inom överskådlig framtid.

Synergy WorldWide förutsåg den här trenden och skapade därför måltidsersättningen SLMsmart, en jättegod shakemix med 26 gram protein i varje portion, för att möta en global efterfrågan. Vad är det som har gjort protein och måltidsersättningar till ett måste för många människor?

Varför protein?

Människokroppen innehåller massor av proteiner. De finns i de yttre och inre membranen i varje levande cell och finns även i:

  • Muskelvävnad
  • Ben
  • Röda blodceller och plasma
  • Hår och naglar

Kroppen behöver proteiner för att skapa enzymer. Enzymer fyller många olika funktioner i kroppen, bland annat bryter de ned mat och bidrar till skapandet av nya celler. Ett av enzymernas viktigaste jobb är att skapa neurotransmittorer som skickar signaler mellan nervceller och andra celler, t.ex. muskelceller.

Efterfrågan på proteiner kommer med största sannolikhet att fortsätta öka i takt med att människor blir mer och mer medvetna om sin hälsa och vill kunna ge sina muskler vad de behöver. Måltidsersättningen SLMsmart utvecklades internt för vikthantering, men många använder idag SLMsmart för dess proteininnehåll.

Varför måltidsersättningar?

I dagens hektiska tillvaro kan det vara jobbigt att hela tiden känna kraven på att äta rätt, särskilt när man försöker kontrollera sin vikt. Därför använder fler och fler måltidsersättningar – ett näringsrikt alternativ i form av en shake som hjälper till att fylla hålen i en ofullständig kost. Dessutom är det väldigt praktiskt att kunna ta med sig en eller två portioner i handväskan eller i bilen. Ett snabbt och gott alternativ till att hoppa över en måltid eller att äta mindre hälsosam mat på en restaurang.

SLMsmart gör det lätt att förstå varför måltidsersättningar är så pass populära idag, oavsett om du letar efter en lösning för vikthantering eller ett bekvämt sätt att äta rätt. Använd SLMsmart för att stilla ditt sug efter vanilj och choklad, samtidigt som du lever ett hälsosammare liv. Oavsett om du använder SLMsmart för hälsosam kosthållning, vikthantering eller träning så kan du vara säker på att den smakar gott och innehåller alla näringsämnen du behöver.

Klicka här för att köpa måltidsersättningen SLMsmart.
Klicka här för att läsa ett faktablad om måltidsersättningen SLMsmart.
CONVERSATION

Instagram

Follow Us