Elite Honors i fokus


Programmet Elite Honors låter teammedlemmar över hela Europa lägga grunden till starkare verksamheter med hjälp av bestämda målsättningar varje månad.

Under september kvalificerade sig 330 teammedlemmar i Europa för Elite Honors. Det betyder att 330 nya distributörer registrerade sig och att fler än 1 000 nya kunder började använda Synergys produkter. Teammedlemmar som kvalificerar sig för Elite Honors har upptäckt att Elite Honors inkomstmodell är precis vad deras verksamheter behöver.

Grattis till alla er som hittills har nått framgångar med hjälp av Elite Honors!

Här följer ett par insikter om Elite Honors från de teammedlemmar som nyligen lyckats kvalificera sig:

Joanna och Wiesław Janikowscy, Polen

”När vi för första gången hörde talas om Elite Honors Club bestämde vi oss direkt för att anta utmaningen och försöka bli några av de första som kvalificerade sig. Det var inte helt enkelt eftersom vår modell fokuserade på att utöka våra företagspartner – inte vår kundbas. Vårt huvudsakliga mål var att kvalificera oss tre gånger i rad, och det är fortfarande vår prioritet. Det känns ännu viktigare än att bli Team Manager – den nya titeln får vänta ett litet tag till.” 
Helen Prosper, Storbritannien

”På bara en månad har Elite Honors-systemet förändrat hur hela teamet arbetar. Nu arbetar vi alla på samma sätt med ett konsekvent system. Vi vet exakt vad vi måste göra och vad vi vill uppnå. Vi tackar Synergy för att de har skapat den generösa bonusen Go Elite som belöning för att vi gör vårt bästa. Elite Honors är ett vinnande koncept för hela teamet.”Laura Frey, Finland

”Det är svårt att kvalificera sig för Elite Honors, men det är ett realistiskt mål så länge du har viljan att göra det. När jag fattade beslutet att kvalificera mig för Elite Honors jobbade jag hårdare än någonsin, men jag kände mig alltid säker på att jag skulle klara det. Det är viktigt att ha en målsättning, men jag satte inte alltför stor press på mig själv. Det är viktigt att vara avslappnad och gilla det du gör eftersom andra kan känna av din energi. Jag har fått bättre kontakt med mina kunder genom att bara njuta av möjligheten att dela Synergys produkter med andra.” 


Klicka här för att se vad som krävs för att kvalificera sig för Elite Honors.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us