Tips från grundarna av Elite Honors: Berätta om dig själv

Innan vi lanserade inkomstmodellen Elite Honors i september 2015 bad Synergys chefer sina allra främsta ledare att kvalificera sig för Elite Honors. Dussintals antog utmaningen. De som registrerade rätt CV-mängder för kunder och distributörer blev grundare för Elite Honors och dessa grundare sponsrar nu teammedlemmar som kvalificerar sig för Elite Honors.

Eftersom grundarna anser att Elite Honors är rätt väg mot både långsiktiga och kortsiktiga inkomster vill de dela sina bästa tips med dig! KLICKA HÄR för mer information om Elite Honors.

Anna Margrét Bjarnadóttir, Team Manager från Island, arbetade inom turistbranschen under hela sin karriär tills hon upptäckte nätverksmarknadsföring. Efter många år blev Anna Margrét en erfaren representant för landet Island, och för de institutioner, aktiviteter och produkter hon kände starkt för. Dessa erfarenheter har gjort henne till en ovärderlig tillgång för Synergys team på Island.

”Jag är bra på teambuilding”, säger Anna Margrét. ”Jag tror verkligen på min Synergy-verksamhet, så det är lätt för mig att prata om den och värva medlemmar på det sättet. Ju mer du tror på någonting, desto enklare blir det att berätta om det för andra människor.”

Anna Margrét delar alltid sina egna framgångar med nya kontakter när hon introducerar Synergys möjligheter. Ett levande bevis är bästa möjliga bevis på att Synergys möjligheter fungerar. Hon berättar för potentiella distributörer om sina år inom turistbranschen. Trots att hon var väldigt framgångsrik och hade många års erfarenhet var hennes lön inte särskilt bra.

”Det som fascinerade mig med nätverksmarknadsföring var att det inte fanns någon diskriminering. Kvinnor på Island tjänar i regel 19 % mindre än män, trots att de har samma yrkestitlar”, säger Anna Margrét. ”Med Synergy kan vem som helst bli framgångsrik. Jag brinner för det här eftersom jag vill kunna ge min dotter ett fantastiskt liv. Jag blev sjuk och var tvungen att sluta arbeta, men det visade sig vara tur i oturen eftersom jag upptäckte Synergy och såg en möjlighet att förbättra både min egen och andras hälsa.”

Förvånansvärt nog säger Anna Margrét att hennes styrka är att värva nya distributörer, inte nya kunder, men hon har antagit utmaningen att öka sin kundvolym eftersom hon förstår hur viktigt det är för inkomstmodellen Elite Honors och för att hennes verksamhet ska kunna fortsätta växa.

”För mig är det värdefullt att kunna använda ett så pass enkelt system, och dessutom kan vi följa våra framsteg direkt i Pulse. De personer som vi sponsrar kan också kvalificera sig för Elite Honors, vilket hjälper oss att duplicera modellen”, säger Anna Margrét. ”Nu när vi har riktlinjer varje månad är det enklare att föreställa sig målen vi har etablerat. Och det man kan föreställa sig kan man också göra.”


CONVERSATION

Instagram

Follow Us