Gör bloggkalendern till ett viktigt verktyg för din verksamhet

Är du en seriös teammedlem som förstår vikten av att gå på evenemang? Tar du med potentiella kunder och distributörer på evenemang? I så fall är bloggkalendern för Skandinavien något för dig!

Var är bloggkalendern?

Du hittar bloggkalendern på en av flikarna ovanför bloggens aktivitetsflöde. Där hittar du en flik för bilder, en för videor och en för kalendern. Klicka på kalenderfliken för att se alla evenemang som ordnas av individuella teammedlemmar eller av Synergy. Sedan är det bara att lägga till dem i ditt schema! Klicka på ett evenemang som verkar intressant för att visa mer information.

Kan jag lägga till evenemang i kalendern?

Ja, det kan du! Rulla ner på sidan till evenemangsformuläret, precis under bloggkalendern. Ange all obligatorisk information i formuläret. Du måste fylla i alla fält! När du har skickat in formuläret kommer det att granskas och sedan publiceras av Synergy. Vi uppdaterar kalendern med nya evenemang ungefär varannan dag.

Kan jag ändra ett evenemang som jag redan publicerat?

Visst! Hör av dig till vår kundtjänst så skickar de dina ändringar till Synergys marknadsföringsavdelning.

Varför är det viktigt att använda kalendern?

Att delta i olika evenemang är nyckeln till framgång för både dig och ditt team. Därför är det bra att veta när och var nästa evenemang kommer att äga rum, så att du kan göra allt du kan för att delta. Ta hjälp av kalendern så att du får rätt information. Det är ingen hemlighet: evenemang skapar engagemang! Evenemang stärker deltagarnas självförtroende och du knyter viktiga kontakter.

Benjamin Clarholm-Anton, General Manager för Skandinavien, uppmanar alla teammedlemmar att använda kalendern för att hålla sig uppdaterade, och för att skicka in egna evenemang! Vi hoppas alla besöker kalendern och gör den till ett viktigt verktyg i sina verksamheter.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us