ProArgi-9+ vinner pris för bästa nya produkt på CAMexpo!


Mässan CAMexpo gick nyligen av stapeln i London och mer än 15 000 människor deltog i evenemanget. CAMexpo fokuserar på naturliga hälsovårdsprodukter: tillverkare presenterar sina nya produkter och deltagare kan gå på utbildningsseminarier med branschexperter. I år deltog en grupp Synergy-representanter på den två dagar långa mässan för att visa upp Synergys bästsäljande produkt ProArgi-9+.

Alla som besökte evenemanget – sjukvårdsanställda, läkare, terapeuter, apotekare och representanter för hälsobutiker – fick möjlighet att rösta på Bästa nya produkt. ProArgi-9+ slog 35 andra produkter på premiärdagen och vann första pris i kategorin Ny produkt!

”Det här är första gången vi deltar i CAMexpo och det har varit helt otroligt”, säger teammedlemmen Lorraine Knight efter att hon tagit emot priset. ”Det är en stor ära för oss att vinna det här priset, och det ger vår produkt den uppmärksamhet vi anser att den förtjänar. Det känns som ett officiellt erkännande och vi är jättenöjda med priset!”

Lorraine Knight och Peter Tarbitten stod som värdar i montern för ProArgi-9+ tillsammans med teammedlemmarna Tamara McKenzie, Mark Weston och deras sponsorer Paul och Kate Flint. De bjöd in besökare att prova produkten och sedan komma tillbaka 45-60 minuter senare för att rapportera sina resultat. Den överväldigande majoriteten av de som provade produkten var väldigt nöjda och röstade på ProArgi-9+ i kategorin Bästa nya produkt. När mässan avslutades hade Synergy en lång lista över nya kunder och distributörer.

”Det här priset är ett bevis på att människor uppskattar och behöver ProArgi-9+”, säger Paul Flint. ”Personer som aldrig har hört talas om ProArgi-9+ blir omedelbart nyfikna på produktens hälsofördelar, och när de provar den ser de resultat direkt. Många människor som arbetar inom sjukvård i Storbritannien känner till CAMexpo, så det här priset kommer att bli ett bra försäljningsargument när vi i framtiden introducerar ProArgi-9+ till yrkesverksamma inom hälsovårdsbranschen.”

Vi är jättenöjda med att ProArgi-9+ upptäcktes av tusentals hälso- och sjukvårdsanställda på den här fantastiska mässan. Ett stort tack till alla teammedlemmar i Storbritannien som gjorde detta möjligt!

KLICKA HÄR för att läsa mer om CAMexpo:s priser.CONVERSATION

Instagram

Follow Us